Ultima fiță în lumânări: fitil de lemn. E spectaculos.

Cunoaștem cu toții cum arată un fitil de lumânare, e ca o sfoară albă, împletită, nu? Știm cum miroase când stingem o lumânare. nu? A ceară și a… biserică, nu? 🙂 Suntem atât de obișnuiți cu aceste mirosuri încât nici nu ni se pare ciudat să spunem că o lumânare, la stingere, miroase a biserică. Și dacă vă spun că poate să miroasă, la stingere, a foc de tabără? Cum? Păi aducând tabăra într-un pahar de sticlă, în casa noastră. S-o luăm cu începutul 🙂

Lemnul arde, se știe; la fel și ceara naturală de palmier. În concluzie, împreună ar trebui să formeze o lumânare inedită. Și așa e. Iar atunci când sunt combinate și cu uleiuri esențiale, rezultatul este și mai spectaculos. 

Ce este acest fitil de lemn? Ați ghicit, este un lemn. Un lemn netratat chimic, dintr-un arbore tropical, tăiat în fâșii subțiri, de diferite dimensiuni, în funcție de dimensiunea paharului și de tipul de ceară folosit. 

De ce este spectaculos acest fitil? Pentru că face ca focul din pahar să danseze și să scoată mici sunete, ca niște trosnituri de lemn ars din șemineu. Așadar, aceste lumânări sunt o încântare pentru toate simțurile: olfactiv, vizual și auditiv. 🙂 

Există multe tipuri de ceară pentru lumânări, extrase prin diferite procedee. Așa cum la lumânările sculptate este necesară o anumită parafină pentru elasticitate, la fel și în cazul acestor lumânări este necesară o anumită ceară pentru a realiza un produs desăvărșit. Și după ce am vorbit despre bucuria de a asculta și vedea focul de tabără este esențial să facem aceste lumânări cât mai naturale și mai ecologice. De aceea, în realizarea lor am folosit doar ceară de palmier, fără produși petrochimici sau alte combinații nenaturale. 

Și pentru că vorbim de niște lumânări naturale, am exclus total parfumurile chimice din compoziția lor, înlocuindu-le cu uleiuri esențiale, atât de prețioase și de benefice, după cum bine știm.

Așadar, Lady R se preocupă de latura spirituală a oamenilor și încearcă să vindece cicatricile din suflet recreând lumina caldă a focului din șemineu și sunetul de lemn trosnind din sobă, cu ajutorul lumânărilor naturale cu fitil de lemn tropical.
Cunoscând multiplele beneficii ale uleiurilor esentiale, Lady R a creeat aceste lumânări de aromaterapie cu efecte binecunoscute, neuitând însă de cei ce nu pot inspira parfumuri din diverse motive, astfel creeând pentru ei aceeași gamă de lux de lumânări naturale cu fitil de lemn, dar fără miros.

Lasă un răspuns